Vienas švelniausių ir gardžiausių pyragų! „Pieno mergaitė”

Vienas švelniausių ir gardžiausių pyragų.

Один из самых нежных и вкусных тортов! "Молочная девочка"

Tešlai paruošti reikės šių ingredientų:

sutirštinto pieno, 500 g;

– miltų, 200 g;

– sviesto, 80 g; –

kiaušinių, 3 vnt

; – raugo, 2

šaukštelių

;

– žiupsnelio druskos

.

Norėdami paruošti kremą, paimkite:

riebios grietinėlės, 500 ml;

– varškės, 100 g;

– kondensuoto pieno, 200 g.

Paruošimo eiga

Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su kiaušiniais bei kondensuotu

pienu

, išplakti iki vientisos masės.

Miltus

sumaišyti

su kepimo milteliais ir persijoti

. Miltus supilti į mišinį ir išplakti iki vientisos masės

.

Tešlą uždengti ir palikti

ant

stalo 30 min.

Šaukštu tešlą iškočiokite ant pergamento, paskirstykite ją apskritimo arba stačiakampio forma (kokios formos norite padaryti tortą).

Ant pergamento perkelkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 5 – 6 minutes visus pyragus

. Vieną pyragą palikite pabarstymams – susmulkinkite mikseriu

. Kremui sumaišykite visus ingredientus ir gerai suplakite masę iki purumo.

Formuokite tortą, visus pyragus aptepkite kremu ir papuoškite trupiniais, pagal skonį galite sutarkuoti šokolado

.

Один из самых нежных и вкусных тортов! "Молочная девочка"

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *