Tiesiog tirpsta burnoje. Baklažanai tešloje: geriausias kada nors išbandytas receptas

Baklažanai yra daržovė, turinti daug naudingų savybių ir unikalų skonį. Jame yra vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie stiprina žmogaus sveikatą

. Baklažanai tešloje yra skanus ir maistingas patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Juos galima patiekti kaip užkandį arba pagrindinį patiekalą. Baklažanai kepami tešloje, kol įgauna auksinę spalvą, todėl įgauna traškią tekstūrą ir sodrų skonį.

Šį patiekalą galima papildyti įvairiais padažais ir prieskoniais, kad jis įgautų dar daugiau skonio.

Papasakosime, kaip paruošti baklažanus tešloje.

Ingredientai: 1:

  • Baklažanai;
  • Česnakas – 5 skiltelės;
  • miltai – 2 valg;
  • kalendros – ryšulėlis;
  • Kedro riešutai – 20 g;
  • Druska – žiupsnelis.

Baklažanų kepimas tešloje:

Iš baklažanų pašalinkite kotelius ir supjaustykite 1,5 cm storio apskritimais. Sudėkite baklažanus į pasūdytą verdantį vandenį ir užvirę virkite 5 min.

Išvirusius baklažanų gabalėlius sudėkite į lėkštę ir pamerkite į popierinį rankšluostį. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų

, kiekvieną baklažano gabalėlį pamirkykite miltuose, apkepkite juos keptuvėje, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos. Tuo tarpu susmulkinkite kalendrą ir česnaką.

Просто тают во рту. Баклажаны в кляре: лучший рецепт из тех, что я пробовала

Iškeptus baklažanus aptepkite česnaku, pabarstykite kalendromis ir kedro riešutais. Baklažanai tešloje yra skanūs ir neriebūs.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *