Švelni ir sultinga vištienos filė su sūrio padažu. Originalus receptas

Vištienos krūtinėlė yra dažnai svorio metimui naudojamas produktas. Vištienos krūtinėlėje yra mažai riebalų, todėl ji yra puikus dietinis maistas. Tačiau vištienos krūtinėlę sunku valgyti reguliariai. Virtą ji dažnai būna sausa

. Mėsos sausumą lemia ir riebalų trūkumas. Kepant iš krūtinėlės skaidulų greitai išeina drėgmė, todėl mėsa tampa tiesiog guminė.

Sausos krūtinėlės vakarienei galima išvengti. Norėdami tai padaryti, turite naudoti padažus ir išmokti, kaip ypatingai paruošti mėsą

. Pasigaminkime sultingą ir skanią vištienos krūtinėlę vakarienei.

Vištienos krūtinėlės kepimo ingredientai:

  • Vištienos krūtinėlė – 2 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Ingredientai sūrio padažui:

  • Sviestas – 10 g;
  • Pienas – 100 g;
  • česnakas – 1 skiltelė;
  • lydyta varškė – 130 g;
  • Cukrus – 1/4 šaukštelio.

Keptos vištienos krūtinėlės paruošimas:

Vištienos krūtinėlę padalykite į dvi dalis ir supjaustykite kubeliais. Kiekvieną krūtinėlės gabalėlį iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose.

Нежное и сочное куриное филе с сырным соусом. Оригинальный рецепт

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite krūtinėlę pjūviais žemyn. Kepkite krūtinėlę maždaug po 4 minutes iš kiekvienos pusės.

Нежное и сочное куриное филе с сырным соусом. Оригинальный рецепт

Padažui į puodą įtarkuokite česnako skiltelę, sudėkite sviestą, lydytą sūrį, supilkite pieną ir cukrų

. Mišinį kaitinkite, kol sūris išsilydys

.

Padažą

supilkite

ant vištienos krūtinėlės ir patiekite

.

Нежное и сочное куриное филе с сырным соусом. Оригинальный рецепт

Svarbu, kad prieš kepant vištienos krūtinėlė būtų kambario temperatūros.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *