Svečiai jį suvalgo per 3 minutes. Vienos salotos pagal mano mamos receptą

Salotos visada buvo svarbūs šventinio stalo svečiai. Dėl šios priežasties šis patiekalas įgavo iškilmingumo stereotipą. Daugelis žmonių kasdieniniame gyvenime salotų neruošia. Tačiau yra daugybė salotų kiekvienai dienai

. Net gydytojai kalba apie tai, kaip svarbu vartoti salotas. Jose yra daug ląstelienos, kuri padeda veikti skrandžiui ir kitiems organams. Ypač aktualios yra salotos su burokėliais ir kopūstais. Jose yra daug vitaminų ir mineralinių medžiagų

. Kartu geriau susilaikyti nuo salotų su parduotuvėje pirktu majonezu, nes jis dažnai būna nekokybiškas ir kenksmingas. Paruoškime lengvas „Vienos” salotas.

Vienos salotų ingredientai:

  • Pekino kopūstai – ½ vnt;
  • kiaušinis – vnt;
  • konservuotas tunas – 3 vnt;
  • konservuoti kukurūzai – 3 šaukštai;
  • majonezo – šaukštelis;
  • druskos – žiupsnelis.

Salotų „Vienos” paruošimas:

Šinkuojame smulkiai pekino kopūstus. Išvirkite kietai virtą kiaušinį, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į dubenį su kopūstais

. Lengvai išminkykite konservuotą tuną, sudėkite į salotas kartu su konservuotais kukurūzais

.

Salotas pagardinkite majonezu, pasūdykite ir išmaišykite.

Гости съедают его за 3 минуты. Салат "Венский" по рецепту моей мамы

Gausite lengvas „Vienos” salotas su tunu.

Гости съедают его за 3 минуты. Салат "Венский" по рецепту моей мамы

Jei norite, į šias salotas galite įdėti raudonųjų svogūnų ir kitų ingredientų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *