Sultingi kopūstų kotletai, kurie gelbsti nuo alkio. Paprastas receptas

Kopūstų kotletų istorija siekia porą šimtmečių. Daržovių kotletai buvo populiarūs dar senovės Rusijoje, kur kopūstai buvo vienas pagrindinių maisto produktų.

Iš pradžių kotletai buvo gaminami iš smulkintų kopūstų, kurie vėliau buvo kepami aliejuje. Laikui bėgant receptas keitėsi ir tobulėjo. Į kotletus buvo dedama įvairių ingredientų, pavyzdžiui, kiaušinių, duonos, svogūnų ir prieskonių

. Europos virtuvėje kopūstų kotletai buvo vienas populiariausių patiekalų. Jie buvo patiekiami kaip savarankiškas patiekalas arba kaip garnyras prie mėsos ar žuvies

. kartu paruoškime kopūstų kotletus.

Sudedamosios dalys: 1:

  • kopūstai – 300 g;
  • svogūnas – 70 g;
  • morkos – 50 g;
  • česnakas – 1 skiltelė;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • druskos – 1/2 šaukštelio;
  • paprikos – 1 šaukštelis;
  • maltų juodųjų pipirų – 2 žiupsneliai;
  • virti ryžiai – 200 g;
  • miltai – 125 g.

Kopūstų kotletų paruošimas:

Kopūstus smulkiai supjaustykite, taip pat smulkiai supjaustykite svogūną ir morką. Keptuvėje augaliniame aliejuje lengvai pakepinkite svogūnus ir morkas, tada sudėkite kopūstus, pakepinkite minutę.

Į kopūstus įberkite druskos, paprikos ir maltų juodųjų pipirų, smulkiai sukapokite česnaką, išmaišykite.

Troškinkite

kopūstus po dangčiu 3 min.

Dar kartą išmaišykite, tada uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 5 min. Nukelkite kopūstus nuo ugnies ir leiskite jiems atvėsti

. Į kopūstus suberkite ryžius ir suminkykite į tarsi maltinukus

. 25 g miltų įberkite į kopūstų mišinį ir išminkykite rankomis. Pamirkykite rankas vandenyje, iš kopūstų masės suformuokite kotletus, kiekvieną jų pamirkykite miltuose.

Сочные капустные котлеты, которые спасают от голода. Простой рецепт

Keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje kotletukus kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių. Kepdami nuolat apverskite kotletus, kad jie nesudegtų.

Сочные капустные котлеты, которые спасают от голода. Простой рецепт

Gauti paprasti, sultingi kopūstų kotletai. Puikus patiekalas pasninkaujantiems žmonėms.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *