Salotos „Flamingo” – ryškus ir labai apetitiškas patiekalas, puikiai tinkantis šventiniam stalui. Jis išsiskiria gražia išvaizda, taip pat skirtingų tekstūrų ir skonių deriniu. Dažnai šios salotos ruošiamos gimtadieniams, vestuvėms ir kitoms šventinėms progoms, nes yra ne tik skanios, bet ir gali papuošti bet kokį stalą savo šventiniu dekoru.
Šiose salotose yra burokėlių, kurie patiekalui suteikia būdingą rausvą spalvą. Ši daržovė puikiai dera su daugeliu produktų, todėl išlieka aktuali salotoms.
Be to, burokėliai turi daug teigiamų savybių. Dėl to jis ne tik skanus, bet ir naudingas.
Papasakosime, kaip paruošti salotas „Flamingo”
Ingredientai: 1:
- Virtas burokėlis – 2 vnt;
- Druska – ½ šaukštelio;
- juodųjų pipirų – žiupsnelis;
- česnako – 1 skiltelė;
- Kreminis sūris – 2 vnt;
- Kiaušiniai – 2 vnt;
- Krabų lazdelės – 220 g;
- Majonezas.
Salotų „Flamingo” paruošimas:
Virtus nuluptus burokėlius sutarkuokite stambia tarka, pertrinkite per spaudyklę česnako skiltelę, įberkite druskos ir išmaišykite. Į kepimo žiedą pirmiausia sudėkite burokėlių sluoksnį
, burokėlių sluoksnį aptepkite majonezu, ant jo uždėkite tarkuoto sūrio. Sūrio sluoksnį aptepkite majonezu
. Stambia tarka sutarkuokite kietai virtus kiaušinius, sudėkite juos ant sūrio sluoksnio, aptepkite majonezu. Stambia tarka sutarkuokite krabų lazdeles, sudėkite jas ant kiaušinių sluoksnio
. Krabų sluoksnį
aptepkite
majonezu, apibarstykite smulkintais krapais. Palikite salotas šaldytuve 1 valandai.
Gauname skanias biudžetines salotas „Flamingo”. Tai geras būdas eksperimentuoti su ingredientais.