Kokių produktų jums reikės:

- kiaušiniai – 2 vnt.
- kefyro – 500 ml.
- cukraus – 4 valg. šaukštai (daugiau tiems, kurie mėgsta saldumynus)
- sodos – ½ valgomojo šaukštelio.
- druskos – ½ arb. š.
- lieso sviesto – 4 valg. š.
- miltų – 5-6 puodeliai (jei tešla lipni prie rankų, galite įberti daugiau)
- cinamono, vanilino (pagal skonį)

Paruošimas:
- Iš minėtų ingredientų reikia užminkyti labai minkštą tešlą, tada uždengti rankšluosčiu ir palikti pusvalandį pastovėti, kad nutoltų.
- Po to ant stalo reikia pabarstyti miltais. Ant jo padėti tešlą ir iškočioti 1 cm storio didelį stačiakampį. Galima ir plonesnį – priklausomai nuo to, kokio norite ananaso ant išeigos.
- Tada tešlą supjaustykite stačiakampiais, o viduryje reikia padaryti skylutes, per kurias kitu galu reikia apversti ananasą.
- Kepti iš abiejų pusių khvorostus reikia įkaitintame liesame aliejuje. Jo reikės daug, jei reikia, galima įpilti šiek tiek.

Štai ir viskas – ananasais galite mėgautis savo malonumui!

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

