Skanus užtepas ant duonos: suvalgomas iš karto. Greitas užkandis bet kokia proga

Tešlos užtepėlės – tai įvairios tešlos, tepamos ant duonos, krekerių ar daržovių. Jie gali būti saldūs arba sūrūs, o jų sudėtis priklauso nuo įvairių pasaulio šalių kultūrinių ir kulinarinių tradicijų

. Prancūzijoje paplitę kreminio sūrio užtepėlės, pavyzdžiui, brie arba camembert.

Italijos virtuvėje galima rasti daugybę užtepėlių variantų, įskaitant bazilikų ir kedro riešutų pesto, pomidorų passata padažą arba mocarelą su pomidorais ir bazilikais

. Artimuosiuose Rytuose paplitęs humusas, tehina (sezamų pasta) ir babaganoush (baklažanų užkandis). Šios užtepėlės dažnai patiekiamos su pita duona arba pita duona

. Pasigaminkime naminę paprastą pusryčių užtepėlę.

Ingredientai: 1:

  • lydytas sūris – vnt;
  • virti kiaušiniai – 2 vnt;
  • grietinės – 2 valg. š;
  • garstyčių – šaukštelis;
  • maltų juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • druskos – žiupsnelis.

Padažo paruošimas:

Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kad būtų lengviau jį sutarkuoti, galite iš anksto įdėti į šaldiklį

. Kietai virtus kiaušinius taip pat

sutarkuokite

stambia tarka. Į mišinį įpilkite grietinės ir garstyčių, įberkite maltų juodųjų pipirų, druskos ir

visus ingredientus sumaišykite. Ant sausos įkaitintos keptuvės šiek tiek paskrudinkite duoną ir užtepkite ant jos masės.

Вкусная намазка на хлеб: съедается моментально. Быстрая закуска на любой случай
Nuotrauka: www.youtube.com

Gaunasi paprastas sotus sumuštinis. Visi šiems pusryčiams skirti produktai yra biudžetiniai ir prieinami.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *