Skanūs kopūstai ištisus metus. Dėl vieno įdomaus ingrediento jo skonis bus nepakartojamas

Šis kopūstų virimo receptas nepaliks abejingų, nes rezultatas tikrai įspūdingas. Jūsų lėkštėje atsidurs gardūs, traškūs ir labai sultingi kopūstai. Ir jis paruošiamas labai paprastai.

Paruošimui mums reikės tokių produktų:

Šviežių sultingų kopūstų – 1 vidutinio dydžio kopūsto;
Aspirino – 1 tabletės; verdančio vandens.
1 litro kopūstų paruošimas yra toks:

Sudėkite kopūstus į stiklainį: 1. Sterilizuokite stiklainį. Labai smulkiai supjaustykite kopūstus. Sudėkite į stiklainį, bet ne itin sandariai.

Į kiekvieną stiklainį įdėkite po tabletę aspirino. Užpilkite verdančiu vandeniu. Paimkite medinę lazdelę ir kelis kartus įkiškite ją į stiklainį. Tai reikia daryti taip, kad skystis patektų į visus kopūstus.

Užsukite stiklainius steriliais dangteliais. Tokius kopūstus galite laikyti vėsioje vietoje tiek laiko, kiek norite.

Gero apetito!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *