Jaroslavos salotos yra privalomas patiekalas kiekvienoje šventėje, nes jos valgomos pirmiausia. Šios salotos visada patraukia svečių dėmesį. Jas paprasta paruošti, tačiau jos pasižymi nepakartojamu skoniu.

Sudedamosios dalys: 1:
- Sudėtis: 3 virtos bulvės;
- 300 g rūkytos vištienos filė;
- 1 skardinė konservuotų žirnelių;
- 4 virti kiaušiniai;
- 2 virtos morkos;
- 1 šviežias agurkas;
- 300 g majonezo;
- druskos – pagal skonį.

Paruošimas:
Išimamoje formoje pirmiausia sluoksniuokite stambiai tarkuotas virtas bulves. Tada šiek tiek pasūdykite ir ištepkite majonezu. Kitas sluoksnis – smulkiai supjaustyta rūkyta vištienos filė, kurią taip pat aptepkite majonezu. Ant viršaus – konservuotų žirnelių sluoksnis ir vėl šiek tiek majonezo.


Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

