Skanios šventinės salotos, kurios užkariaus jūsų širdį

Jaroslavos salotos yra privalomas patiekalas kiekvienoje šventėje, nes jos valgomos pirmiausia. Šios salotos visada patraukia svečių dėmesį. Jas paprasta paruošti, tačiau jos pasižymi nepakartojamu skoniu.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudėtis: 3 virtos bulvės;
  • 300 g rūkytos vištienos filė;
  • 1 skardinė konservuotų žirnelių;
  • 4 virti kiaušiniai;
  • 2 virtos morkos;
  • 1 šviežias agurkas;
  • 300 g majonezo;
  • druskos – pagal skonį.

Paruošimas:
Išimamoje formoje pirmiausia sluoksniuokite stambiai tarkuotas virtas bulves. Tada šiek tiek pasūdykite ir ištepkite majonezu. Kitas sluoksnis – smulkiai supjaustyta rūkyta vištienos filė, kurią taip pat aptepkite majonezu. Ant viršaus – konservuotų žirnelių sluoksnis ir vėl šiek tiek majonezo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *