Skaniausia kreminė grybų sriuba. Žingsnis po žingsnio receptas

Grybai labai harmoningai dera su grietine ir grietinėle, o sriuboje jie tiesiog nuostabiai dera.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

grybų, 200 g;

– bulvių, 2 vnt;

– morkų ir svogūnų, po 1 vnt;

– grietinėlės arba pieno, 100 g;

– lydyto sūrio, 1 vnt;

– krapų, ryšulėlis

; – druskos ir pipirų pagal skonį;

– augalinio aliejaus.

Puodą su 2 litrais vandens statykite ant ugnies

.

Bulves ir morkas nulupkite, bulves supjaustykite kubeliais, kaip paprastai darote sriubai

.

Bulves supilkite į verdantį vandenį ir, sumažinę ugnį, virkite apie 10 minučių.

Morkas

sutarkuokite

, svogūnus supjaustykite kubeliais

. Grybus nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais

.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas, po 5 minučių sudėkite grybus, išmaišykite masę ir troškinkite 5 minutes.

Daržoves ir grybus sudėkite į puodą ir sriubą virkite 7 minutes.

Lydytą sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sriubą – masę maišykite, kol sūris išsilydys

.

Tai trunka apie 5-8 minutes. Supilkite grietinėlę arba pieną, sūrį galite sudėti kartu.

Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite sriubą, įberkite krapų ir virkite dar 3 minutes.

Самый вкусный грибной сливочный суп. Пошаговый рецепт

Prie sriubos galite patiekti duonos džiūvėsėlių su česnaku: augaliniame aliejuje pakepinkite bet kokios duonos gabalėlius, išdėliokite juos ant popierinio rankšluosčio. Išspauskite česnaką, sudėkite viską į maišelį ir gerai įtrinkite – skrebučiai paruošti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *