Šį receptą sužinojau atsitiktinai ir dabar tai mūsų mėgstamiausias receptas.

Grybų salotos yra universalus patiekalas, kuris puikiai tiks ir šventiniam, ir kasdieniam meniu. Dažniausiai kulinarijoje naudojami pievagrybiai yra gana maistingi. Be to, jie yra subtilaus skonio ir puikiai dera su kitais komponentais. Todėl galite drąsiai maišyti produktus, pasirinkdami jums tinkantį derinį.

Patiekalai su grybais pasižymi lengvumu. Juos galima naudoti ir savarankiškai, ir kaip priedus prie mėsos bei kitų patiekalų, kad jie būtų sotesni.

Pateikiame paprastų salotų, kurios taps jūsų mėgstamiausiomis, receptą:

  • Vištienos krūtinėlė;
  • grybai;
  • svogūnai;
  • 1 kiaušinis;
  • 1 agurkas;
  • korėjietiškos morkos;
  • sūris;
  • 200 g majonezo;
  • 35 g pomidorų pastos;
  • česnako skiltelė.

Pradėkime gaminti:

  1. Mėsą marinuojame prieskoniuose: pipiruose, paprikoje, mėsos prieskoniuose, druskoje. Supilkite liesą aliejų. Tada mėsą kepkite, kol iškeps. Galite iškepti orkaitėje.
  2. Paruoštą mėsą supjaustykite griežinėliais. Taip pat tiksliai supjaustykite agurką.
  3. Taip pat supjaustykite grybus, svogūnus. Sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol bus paruošti.
  4. Išvirkite kiaušinį ir sutarkuokite jį stambia tarka. Pridėkite prie likusių produktų. Į tą pačią vietą suberkite korėjietiškas morkas.
  5. Sumaišykite majonezą, pomidorų pastą. Įdėkite išspaustą česnaką. Padažu užpilkite salotas. Kruopščiai išmaišykite.
  6. Sūrį sutarkuokite tarka. Juo pabarstykite salotų viršų. Įdėkite porą šakelių krapų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *