Labai paprastos ir sočios salotos, kurias galima ruošti kasdien. Galite jas papuošti pagal savo skonį ir pasiūlyti svečiams per šventes.
Paruošti reikės šių ingredientų:
–
Kiaušiniai
išverdami
, atvėsinami ir atskiriamas baltymas nuo trynio
. Baltymas sutarkuojamas stambia tarka
. Vištiena supjaustoma gabaliukais. Pomidoras
taip pat supjaustomas gabaliukais.
Kietasis sūris sutarkuojamas stambia tarka
.
Sūrio galima įdėti daugiau, jis nesugadins skonio.
Visus ingredientus sumaišyti ir pagardinti majonezu, smulkintais žalumynais, viską išmaišyti.
Salotos paruoštos ir jas galima patiekti
.
Šventiniam stalui naudokite žiedą
.
Į jį sudėkite salotas, šiek tiek sutankinkite salotas ir palikite pastovėti apie 5 min.
Per tą laiką šakute sutrinkite trynį ir susmulkinkite žalumynus – krapus, petražoles ir žaliuosius svogūnus.
Labai atsargiai išimkite žiedą, kraštus apibarstykite žalumynais, o vidurį užpildykite tryniu
.
Paprasta ir gražu.