Ruošiami pusryčiams arba užkandžiams. Sultingos ir lengvos varškės bandelės be mielių su įdaru

Varškė yra svarbus kalcio šaltinis organizmui. Varškės dėka organizme vyksta daugybė procesų. Dauguma mitybos specialistų pataria varškę valgyti rytais, nes būtent pusryčių baltymai padeda visą dieną jaustis budriems

. Tačiau nuolat pusryčiams valgyti varškės nepavyks. Šis produktas gali jus paprasčiausiai nualinti. Todėl verta paieškoti alternatyvių patiekalų iš varškės. Pavyzdžiui, lengvų varškės bandelių

. Kadangi ryte įgauname energijos visai ateinančiai dienai, nėra nieko blogo pusryčiams valgyti bandelių. Išsikepkime gardžių skonio varškės bandelių.

Varškės bandelių ingredientai:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Cukrus – 3 šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Vanilinio cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Varškė – 250 g;
  • Sviestas – 80 g;
  • Miltai – 250 g;
  • kepimo soda – 1 šaukštelis.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Miltai – 70 g;
  • Cukrus – 30 g;
  • Sviestas – 30 g.

Varškės bandelių paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, druską, supilkite vanilę ir klasikinį cukrų. Sumaišykite ingredientus, sudėkite minkštą sviestą,

suberkite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite minkštą, nelipnią tešlą. Palikite tešlą po celofanu šaldytuve 10 minučių.

Įdarui sumaišykite cukrų ir miltus, sudėkite sviestą.

Padalykite tešlą į dvi lygias dalis, kiekvieną iškočiokite į didelį ploną sluoksnį.

Kiekvieną sluoksnį aptepkite įdaru

. Kiekvieną sluoksnį susukite į ritinėlį, patepkite sviestu.

Готовлю на завтрак или перекус. Сочные и легкие творожные булочки с начинкой без дрожжей

Suktinukus padalykite į nedideles porcijas.

Готовлю на завтрак или перекус. Сочные и легкие творожные булочки с начинкой без дрожжей

Sudėkite suktinukus ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Готовлю на завтрак или перекус. Сочные и легкие творожные булочки с начинкой без дрожжей

Suktinukai išeis sultingi ir lengvi varškės suktinukai.

Готовлю на завтрак или перекус. Сочные и легкие творожные булочки с начинкой без дрожжей

Tai geras variantas pusryčiams ir užkandžiui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *