Kopūstai yra naudinga daržovė, naudojama įvairiems patiekalams gaminti. Ir ne veltui, nes turi daug skaidulų, būtinų virškinamojo trakto veiklai. Taip pat daug kitų naudingų elementų.
Siūlome jums skanių, lengvų, bet maistingų salotų receptą. Produktai:
- ¼ žiedinių kopūstų;
- 1 morkos;
- 1 rūkyta vištienos krūtinėlė;
- 1 valgomasis šaukštas majonezo;
- druskos.

Susmulkinkite kopūstą plonais šiaudeliais. Pabarstykite druska, suplakite rankomis. Morkas stambiai sutarkuokite ir sudėkite į kopūstus. Krūtinėlę supjaustykite mažais kubeliais. Siųskite ją prie daržovių. Supilkite majonezą ir išmaišykite. Dėl grožio ir skonio galite įdėti žolelių. Jei naudosite grietinę, gausite dietinį variantą. Jei neturite rūkytos krūtinėlės, naudokite virtą krūtinėlę.
Sultinyje yra daug baltymų ir skaidulų. Tai geras variantas lengvai sveikai vakarienei.

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

