Pyragas per 15 minučių: be orkaitės. Panašus į „Napoleono”, bet daug skanesnis.

Gaminti pyragus nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti, ypač jei turite gerą receptą, kurio galite saugiai laikytis. Štai vienas iš būdų, kaip pagaminti pyragą per 15 minučių. Išsaugokite ir išbandykite jį.

Kremui skirti ingredientai:

  • grietinės. 550 g grietinės;
  • kiaušinių 2 vnt;
  • cukraus 140 gr;
  • krakmolo 40 gr;
  • maišelis vanilės.

Keksiukų ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: miltai 240 gr;
  • kreminis sviestas 170 gr;
  • cukrus 70 gr.

Paruošimas:

Įmuškite du kiaušinius ir suberkite cukrų. Supilkite 40 gr krakmolo, tada ingredientus sumaišykite plaktuvu iki vientisos masės

. Įpilkite grietinės ir dar kartą išmaišykite. Uždėkite ant viryklės ir virkite, kol užvirs, kol sutirštės.

Įdėkite vieną pakelį vanilės, perkelkite į kitą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palaukite, kol atvės. Norėdami pagreitinti procesą, lėkštę galite pastatyti į šaltą vandenį.

Pradėkime ruošti pyragėlius

.

Pirmiausia persijokite miltus per sietelį. Suberkite 70 g cukraus ir sutarkuokite gabalėlį sviesto. Sumalkite tešlą į trupinius

. Pusę tešlos siųskite į įkaitintą keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Nuolat maišykite. Perkelkite į dubenį ir apkepkite likusią tešlą.

Торт за 15 минут: без духовки. Похож на Наполеон, но намного вкуснее

Paimkite apvalią formą ir užpildykite ją pirmuoju trupinių sluoksniu. Apskaičiuokite tokį kiekį, kad jo užtektų penkiems sluoksniams. Į konditerinį maišelį supilkite kremą ir spirale išspauskite antrąjį sluoksnį. Vėl užklokite trupiniais, kartokite, kol baigsis visi ingredientai. Paskutinis sluoksnis bus trupiniai.

Торт за 15 минут: без духовки. Похож на Наполеон, но намного вкуснее

Uždenkite maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą vienai nakčiai, dabar galite išimti formą ir patiekti tortą.

Торт за 15 минут: без духовки. Похож на Наполеон, но намного вкуснее

Saldumynas gavosi labai skanus ir gerai išlaiko formą. Kai gaminant nekyla sunkumų, receptas labai paprastas ir biudžetinis. Linkime jums kulinarinės sėkmės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *