Daugelis žmonių ryte mieliau valgo sumuštinius. Viena iš priežasčių, kodėl jie renkasi tokį skanėstą, yra paruošimo greitis. Tačiau žinodami gerą receptą, iš paprastų produktų galite paruošti kitus, skanius ir greitus pusryčius.
Pagrindinių ingredientų nereikia papildomai kepti ar ruošti
.
Papasakosime, kaip pasigaminti pusryčius iš pitos su dešrelėmis.
Ingredientai: 1:
- Sudedamosios dalys: pita – vnt;
- dešrelės – 4 vnt;
- sūris – 100 g;
- kiaušinis – vnt;
- sviesto – 30 g;
- petražolės;
- žaliasis svogūnas.
Paruošimas:
Į gilų dubenį įmuškite vieną vištienos kiaušinį ir išmaišykite šakute. Sutarkuokite 100 g sūrio smulkia tarka
ir pradėkite pjaustyti žalumynus
.
Peiliu susmulkinkite svogūną ir petražoles. Sumaišykite su likusiais ingredientais.
Dešreles įpjaukite įstrižai
. Sudėkite skanėstą. Ant pitos viršaus uždėkite kiaušinio, sūrio ir žalumynų mišinio, apvyniokite dešrą.

Keptuvėje ištirpinkite 30 g sviesto. Kepkite produktus iš abiejų pusių po 3 minutes.

Pusryčiai paruošti.

Gero apetito!

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

