Pigūs, sotūs ir labai skanūs. Tiesiog sumaišykite bulves ir kiaušinius: močiutės receptas nustebino visus

Blynai su bulvių įdaru – tradicinis slavų virtuvės patiekalas, populiarus daugelyje šeimų. Juos lengva paruošti ir galima pritaikyti bet kokiam skoniui.

Blyneliai su bulvėmis yra sotus ir skanus patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas pusryčiams ar pietums. Bulvių įdaras suteikia blynams ypatingo skonio ir padaro juos maistingesnius.

Šį patiekalą galima ruošti įvairiai: su keptais svogūnais, grybais ar kitais priedais. Bet kokiu atveju blyneliai su bulvių įdaru bus puiki jūsų stalo puošmena.

Įdarui skirti ingredientai:

  • bulvių – 3 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • paprika – 1 vnt;
  • sūris – 100 g;
  • žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
  • druskos – žiupsnelis.

Blynų ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • pieno – 500 ml;
  • miltai – 200 g.

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • miltai – 3 šaukštai;
  • džiūvėsėlių.

Blynų su bulvių įdaru paruošimas:

Į tešlą reikia plaktuvu įmušti kiaušinius, supilti miltus ir gerai išmaišyti, pašalinant visus gumulėlius. Bulves nulupti, tešlą palikti 10 minučių, kad išbyrėtų likę gumuliukai

. Bulves supjaustyti mažais kubeliais ir virti, kol bus paruoštos. Svogūną smulkiai supjaustykite ir 2-3 min. pakepinkite keptuvėje augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos.

Nulupkite paprikos vidų, supjaustykite mažais gabalėliais ir pasiųskite prie svogūno

.

Daržoves porą minučių pakepinkite keptuvėje, pabarstykite druska ir pipirais

. Iš virtų bulvių išvirkite bulvių košę, sudėkite į ją pakepintus svogūnus ir paprikas, įberkite smulkia tarka sutarkuoto sūrio.

Blynams dubenyje sumaišykite druską, cukrų ir miltus, į birius produktus įmuškite kiaušinius

.

Į mišinį supilkite pieną ir augalinį aliejų, gerai išmaišykite, nepalikite gumuliukų.

Iš gautos blynų tešlos keptuvėje iškepkite plonus auksinius blynelius. Ant kiekvieno blyno užtepkite įdaro ir suvyniokite lyg į voką.

Дешево, сытно и очень вкусно. Просто смешайте картошку и яйца: бабушкин рецепт удивил всех

Apvoliokite vokelius iš pradžių tešloje, paskui džiūvėsėliuose. Dėkite vokus į keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Дешево, сытно и очень вкусно. Просто смешайте картошку и яйца: бабушкин рецепт удивил всех

Gaunasi gardūs blynų vokeliai su bulvių įdaru.

Дешево, сытно и очень вкусно. Просто смешайте картошку и яйца: бабушкин рецепт удивил всех

Blynų vokų receptą galima naudoti ir su kitais įdarais pagal pageidavimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *