Paprasta naminė pica keptuvėje per 3 minutes. Greitas receptas

Picos istorija prasidėjo Senovės Graikijoje ir Senovės Romoje. Tai buvo plokštainiai, ant kurių buvo dedami įvairūs ingredientai

. Tačiau klasikinę išvaizdą pica įgavo Italijoje. XVII a. Neapolyje atsirado pica, kuri buvo panaši į šiuolaikinę picą. Tai buvo apvali plokščia duona, padengta pomidorais, alyvuogių aliejumi ir prieskoniais. Tokia pica greitai išpopuliarėjo tarp neturtingųjų, nes buvo soti ir nebrangi. XIX a. pica ėmė plisti visame pasaulyje.

Dabar picą galite pasigaminti net patys namuose.

Picos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • majonezo – 4 šaukštai;
  • druskos – žiupsnelis;
  • miltai – 8 valg;
  • svogūnas – vnt;
  • pomidorų – vnt;
  • sūris;
  • kečupas – valgomasis šaukštas;
  • juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • dešra.

Picos paruošimas:

Kiaušinius sumuškite į dubenį, suplakite ir sumaišykite su majonezu. Mišinį pasūdykite, supilkite miltus, užminkykite tirštą tešlą.

Svogūną ir pomidorą supjaustykite pusžiedžiais

.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka

. Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite į ją tešlą ir paskleiskite ant dugno. Aptepkite tešlą kečupu, šiek tiek uždenkite pomidorus.

Простая домашняя пицца на сковороде за 3 минуты. Быстрый рецепт

Pomidorus apibarstykite sūriu, ant sūrio sluoksnio taip pat ratu uždėkite plonais griežinėliais supjaustytą dešrą, įdarą papipirinkite

. Picos viršų apibarstykite svogūnais, itališkomis žolelėmis

.

Простая домашняя пицца на сковороде за 3 минуты. Быстрый рецепт

Uždenkite picą dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies.

Простая домашняя пицца на сковороде за 3 минуты. Быстрый рецепт

Gausite paprastą naminę picą keptuvėje. Įdarams galite naudoti bet kokį sūrį ir dešrą pagal skonį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *