Paprasta ir skanu. Salotos „Švelnumas” su graikiniais riešutais, džiovintomis slyvomis ir apelsinais

Salotos „Švelnumas” – nuostabus patiekalas, kuriame dera ryškūs skoniai ir tekstūros, ir kuris tikrai papuoš bet kurį stalą. Šiose salotose harmoningai dera švelni vištienos mėsa, džiovintų slyvų saldumas ir traškūs graikiniai riešutai, sukurdami unikalią skonių paletę, kuri pradžiugins ir nustebins jūsų svečius.

Šių salotų istorija siekia tradicinę rusų ir Rytų Europos virtuvę, kurioje džiovinti vaisiai ir riešutai dažnai buvo naudojami kartu su mėsa.

Salotų su džiovintomis slyvomis, graikiniais riešutais ir vištiena paruošimas yra gana paprastas, todėl jomis gali mėgautis bet kuris kulinaras: nuo pradedančiųjų iki patyrusiųjų.

Ingredientai: – Slyvos, slyvos, džiovintos slyvos, slyvos, džiovintos slyvos, slyvos, džiovintos slyvos, slyvos, slyvos, slyvos, slyvos, slyvos, slyvos:

  • Vištienos krūtinėlė;
  • kietasis sūris;
  • džiovintos slyvos;
  • graikiniai riešutai;
  • apelsinas;
  • majonezas;
  • druska.

Salotų „Švelnumas” paruošimas:

Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į salotinę. Išvirkite vištienos krūtinėlę ir supjaustykite nedideliais kubeliais, taip pat sudėkite į salotas

. Smulkiai

supjaustykite

džiovintas slyvas ir sudėkite į salotas

.

Taip pat supjaustykite apelsiną, paskrudinkite susmulkintus graikinius riešutus, sudėkite į salotas

. Į salotas įdėkite majonezo, pasūdykite ir gerai išmaišykite

.

Просто и вкусно. Салат “Нежность” с грецким орехом, черносливом и апельсином

Gautos skanios salotos, kurios tinka kaip šventinis užkandis. Į jas, jei norite, galite įdėti kitų produktų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *