Omletas kaip vaikų darželyje: tinkamas receptas. Viskas priklauso nuo proporcijų: purus omletas orkaitėje be vargo.

Omleto istorija siekia kelis šimtmečius

. Pirmieji omletai buvo paruošti Prancūzijoje. Iš pradžių šis patiekalas buvo svieste kepti plakti vištų kiaušiniai. Kitos šalys turi savų omleto gaminimo ypatumų. Pavyzdžiui, Ispanijoje omletas ruošiamas su bulvėmis, o Italijoje – su sūriu ir daržovėmis

. Omletas greitai išpopuliarėjo visame pasaulyje dėl savo skonio ir paprasto paruošimo. Šiandien yra daugybė omleto receptų, galinčių patenkinti bet kokį skonį

. Tai puikus sotaus pusryčių pasirinkimas.

Sudedamosios dalys: – Keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė, keptuvė:

  • Kiaušinis – 8 vnt;
  • Pienas – 400 ml;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Sviestas – 10 g.

Omleto paruošimas:

Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir įberkite druskos, išmaišykite, bet neperplakite. Pasirinkite tokią formą, kad omletas lengvai iškiltų 3-3,5 cm.

Ištepkite formos dugną ir šonus sviestu ir supilkite į ją kiaušinių masę. Kepkite omletą 40-45 min. 190 laipsnių temperatūroje

. Iškepęs omletas šiek tiek nusistovės – tai nėra labai svarbu. Gausite skanų omletą, visai kaip vaikų darželyje.

Омлет как в детском саду: правильный рецепт. Все дело в пропорциях: пышный омлет в духовке без хлопот

Tai sveiki pusryčiai, tinkantys visai šeimai.

Омлет как в детском саду: правильный рецепт. Все дело в пропорциях: пышный омлет в духовке без хлопот

Į omletą galite dėti įvairių sūrių ir daržovių, kad jis būtų sodresnio skonio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *