Neturiu laiko ją patiekti. Neįtikėtinai skanūs cukinijų makaronų užtepėlės

Cukinijų makaronų užtepėlė yra paprastas ir skanus patiekalas, kurį galima naudoti kaip garnyrą arba atskirai.

Cukinijų makaronų užtepėlei pasigaminti cukiniją sutarkuokite smulkia tarka, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių, tada troškinkite, kol išvirs.

Priklausomai nuo recepto, į cukinijų užtepėlę galima dėti kitų ingredientų: morkų, svogūnų, česnakų, žolelių, sūrio ir kt. Tešlos užtepėlę galima patiekti su mėsa, žuvimi arba daržovėmis. Šis dietinis patiekalas tinka tiems, kurie prižiūri savo figūrą ir sveikatą

. Makaronų užtepėlė yra švelnios konsistencijos ir malonaus skonio. Tai gali būti puikus pasirinkimas lengvai vakarienei ar pietums.

Sudedamosios dalys:

  • cukinijos – 600 g;
  • česnako – 4 skiltelės;
  • lydytas sūris – 2 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Cukinijų makaronų užtepėlės paruošimas:

Cukiniją ir lydytą sūrį supjaustykite dideliais kubeliais. Sudėkite cukinijas į keptuvę su 3 šaukštais augalinio aliejaus. Cukinijas pasūdykite ir troškinkite po dangčiu, reguliariai pamaišydami

. Tada įspauskite česnaką, sumaišykite jį su cukinijomis ir troškinkite dar 5 min. Sudėkite cukinijas į blenderio indą su sūriu ir sumalkite iki masės.

Не успеваю подавать на стол. Невероятно вкусная паста-намазка из кабачка

Taip gaunama puiki tešlos užtepėlė, tinkanti bet kokiems patiekalams. Ji puikiai tinka su juoda rugine duona.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *