Šiam receptui paruošti reikės:
- Reikės: 5 bulvių;
- 1 svogūno;
- 2 česnako skiltelių;
- 2 kiaušinių;
- druskos;
- 3 šaukštai miltų;
- prieskoniai.

Bulves reikia nuplauti, nulupti ir stambiai sutarkuoti tarka. Apšlakstyti pienu, kad bulvės nepatamsėtų. Svogūnus taip pat reikia sutarkuoti tarka arba labai smulkiai supjaustyti. Česnakus išspauskite per presą arba susmulkinkite peiliu.
Bulves nuspausti, nusunkti skysčio perteklių, įmušti kiaušinius, supilti miltus. Įmaišykite svogūnus, česnakus, druską ir prieskonius. Viską sumaišykite į vientisą masę.

Keptuvėje įkaitinkite liesą aliejų. Šaukštu semkite gautą masę ir išdėliokite ją ant keptuvės, suformuodami kepsnelius. Kuo plonesnis sluoksnis, tuo traškesnės ir iškepusios jos bus. Ugnį įkaitinkite iki vidutinės, kad jie nesudegtų. Kai tik blyneliai iš abiejų pusių paruduos, nukelkite nuo ugnies. Patiekite karštus.

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

