Mes gaminome 1 dieną ir viską suvalgėme per 1 valandą. Šeimininkės Olgos greitai marinuoti pomidorai

Marinuoti pomidorai – populiarus užkandis, kuriame vasaros daržovių šviežumas dera su marinuotų produktų pikantiškumu

. Juos greitai ir lengvai paruošti, o rezultatas – nuostabaus skonio ir aromato

.

Marinuotus pomidorus galima ruošti su įvairiais priedais, pavyzdžiui, česnakais, krapais, krienais ir serbentų lapais, todėl galima eksperimentuoti su skoniais ir kurti naujus derinius.

Patys pomidorai gali būti derinami su daugeliu patiekalų, net dedami į salotas. Tačiau paprastai jie naudojami kaip žiemos ir rudens švenčių užkandis.

Papasakosime, kaip paruošti mažai sūdytus pomidorus.

Ingredientai: pomidorai, kuriuos reikia paruošti iš pomidorų:

  • Vanduo – 1 litras;
  • Pomidorai;
  • Druska – 30 g;
  • Cukrus – 50 g;
  • Pipirų pipirai – ½ šaukštelio;
  • lauro lapai – 2 vnt;
  • actas 9 % – 100 g;
  • Krapai – ryšulėlis;
  • Sultenės – 100 g;
  • Česnakas – 10 skiltelių.

Mažai sūdytų pomidorų paruošimas:

Į puodą su vandeniu supilkite druską ir cukrų, įmeskite lauro lapą, pipirų žirnelius, užvirinkite. Pomidoruose padarykite nedidelius kryžminius pjūvius, sudėkite juos į atskirą puodą

. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 30-40 sekundžių. Kai marinatas užvirs, supilkite į jį actą ir palikite atvėsti

. Nuo pomidorų nuimkite odeles ir sudėkite į atskirą indą. Į pomidorus suberkite krapus ir rūgštynes, įspauskite česnaką

. Pomidorus užpilkite atvėsusiu marinatu ir palikite uždengtus 24 val. šaldytuve. Pomidorus galite palikti šaldytuve 24 valandoms.

Готовили 1 сутки, а съели всё за 1 час. Быстрые малосольные помидоры от хозяюшки Ольги

Rezultatas – sultingi mažai sūdyti pomidorai. Tai geras užkandis beveik prie bet kokio patiekalo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *