Markizės salotos Naujųjų metų išvakarėse. Atradau puikų šventinių salotų skonį

Salotos „Markizė” – išskirtinis patiekalas, puikiai tinkantis tiek šventiniam renginiui, tiek jaukiai namų vakarienei. Jų pagrindą sudaro bulvių, sardinių, taip pat kiaušinių ir majonezo derinys, suteikiantis salotoms išraiškingą skonį ir patrauklią išvaizdą.

Gamindami šias salotas ne tik patiksite svečiams, bet ir sukursite šventinę atmosferą ant bet kurio stalo.

Gražiai papuoštos, ryškių spalvų ir įvairių tekstūrų salotos iš pirmo žvilgsnio gali patraukti dėmesį ir pažadinti apetitą

. Papasakosime, kaip paruošti salotas „Markizė”

.

Ingredientai: 1:

  • Virtos bulvės – 2 vnt;
  • Druska – ⅓ šaukštelio;
  • juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • Majonezas;
  • Sardinė – 100 g;
  • Žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Rūkytos dešros sūris – 180 g.

Salotų „Marquise” paruošimas:

Bulves nulupkite, supjaustykite nedideliais kubeliais ir išdėliokite kepimo žiede. Dugną patepkite majonezu, bulvių sluoksnį pasūdykite ir pabarstykite pipirais

. Bulvių sluoksnį patepkite majonezu ir ant jo sudėkite sardinių sluoksnį. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir sudėkite juos ant žuvies sluoksnio

. Išvirkite kiaušinius, padalykite juos į trynius ir baltymus

.

Baltymus užtepkite ant majonezu ištepto svogūnų sluoksnio

. Baltymų sluoksnį

patepkite

majonezu ir užtepkite dešros sūrio. Sūrio sluoksnį sutrinkite, ištepkite majonezu ir ant jo smulkiai sutarkuokite trynius.

Салат «Маркиза» на Новый год. Я открыла для себя идеальный вкус праздничного салата

Iškepus iš salotų išimkite kulinarinį žiedą. Patiekalą galite papildomai papuošti krapais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *