Marinuotos paprikos, nuo kurių negalėsite atsiplėšti! Su aromatingais česnakais ir petražolėmis

Tai labai paprastas ir skanus užkandis, kurį galite drąsiai dėti ant šventinio stalo ir valgyti kasdien.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

  • raudonosios saldžiosios paprikos, 1,5 kg;
  • česnako, 1 galvutė;
  • petražolių, 1 ryšulėlis;
  • vandens, 750 ml;
  • cukraus, 250 g;
  • acto, 250 ml;
  • 15 g druskos;
  • augalinis aliejus, 30 ml.

Gaminimo procesas

Galite imti ne tik raudonąją papriką, svarbiausia, kad ji būtų mėsinga.

Papriką supjaustykite į 4 – 6 skilteles

. Česnaką ir žalumynus smulkiai supjaustykite

. Marinatui druską, cukrų, augalinį aliejų ir actą atskieskite vandeniu, viską užvirinkite ir įmeskite papriką.

Virkite nuo užvirimo momento apie 5 – 7 min.

Į sterilizuotus stiklainius sudėkite česnaką ir žalumynus

.

Užpildykite stiklainius paprikomis, pakaitomis su česnakais ir žalumynais, užkimškite.

Į stiklainius supilkite karštą marinatą, užsukite dangtelius ir apverskite. Stiklainius

suvyniokite ir palikite, kol visiškai atvės

. Tokį konservavimą laikome rūsyje arba sandėliuke.

Užkandį galima drąsiai patiekti su įvairiais mėsos ir žuvies patiekalais, įvairiais garnyrais, jis tinka prie visų patiekalų. Pagal skonį galima įdėti ir aštriosios paprikos.

Маринованный перец от которого невозможно оторваться! С ароматным чесноком и петрушкой

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *