Lengviausias pyragas pasaulyje. Neįtikėtinai skanus ir paprastas

Pyragai buvo išrasti maždaug prieš 2 00 metų. Jie yra vienas gražiausių kulinarinio meno kūrinių praeityje. Žinoma, šiais laikais tortai tapo daug profesionalesni. Jei anksčiau tortas žmonėms reiškė tortą su ornamentais, tai šiuolaikiniame pasaulyje tai – biskvitas su sodriu oru kvepiančiu kremu.

Tortas evoliucionavo palaipsniui

.

Didelį vaidmenį čia atliko cukraus gamyba ir gavyba. Kuo sudėtingesnės darėsi kulinarinės technologijos, tuo puošnesni buvo desertai

. Papasakosime, kaip paruošti lengvą ir subtilų tortą.

Pyrago tešlos sudedamosios dalys:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – 80 g;
  • vanilinio cukraus – žiupsnelis;
  • sėklų aliejus – 100 ml;
  • pieno – 100 ml;
  • miltai – 200 g;
  • raugo – 12 g.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sūris – 150 g;
  • cukraus – 20 g;
  • kiaušinis – vnt;
  • vanilinio cukraus – žiupsnelis;
  • mėlynių.

Pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską, klasikinį ir vanilinį cukrų. Į masę supilti sėklų sviestą ir plakti mikseriu iki baltumo

. Pirmiausia į masę supilti pieną, tada persijoti miltus ir kepimo miltelius ir išminkyti tešlą.

Tešlą plakti mikseriu iki vientisos masės

.

Tešlą sudėti į pergamentu išklotą formą.

Самый легкий пирог в мире. Невероятно вкусно и просто

Formos skersmuo – 26 cm.

Įdarui varškę sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinį

. Varškės masę salelėmis paskirstykite ant tešlos paviršiaus.

Самый легкий пирог в мире. Невероятно вкусно и просто

Tarp salelių padarykite takelius iš mėlynių. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Самый легкий пирог в мире. Невероятно вкусно и просто

Rezultatas – puikus pyragas. Pyragą saldumo dėlei galite pabarstyti cukraus pudra.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *