Koldūnų nebeverdu. Kepti koldūnai su grietine ir sūriu: pažįstamas patiekalas su nauju skoniu

Kepti koldūnai yra populiarus ir sotus patiekalas, kuriame tradiciniai rusų virtuvės elementai dera su daugeliui pasaulio virėjų būdingu universalumu. Unikalus plonos tešlos, įdarytos mėsa ir prieskoniais, ir auksinės traškios plutelės derinys sukuria ypatingą skonių ir tekstūrų simfoniją.

Kepti koldūnai puikiai tinka įvairiems meniu – nuo užkandžių iki pagrindinių patiekalų

.

Juos galima patiekti su įvairiais padažais, pavyzdžiui, grietine, terijakio padažu ar aštriu padažu. Tai leidžia kiekvienam gurmanui pasirinkti idealų skonių derinį

. Papasakosime, kaip paruošti keptus koldūnus su grietine ir sūriu.

Ingredientai: 1:

  • Koldūnai – 400 g;
  • augalinis aliejus;
  • grietinė – 100 ml;
  • Šiltas vanduo – 100 ml;
  • Kietasis sūris – 100 g;
  • krapai – 1 ryšulėlis;
  • Šviežiai malti pipirai;
  • Druska – ⅓ šaukštelio druskos.

Keptų koldūnų su grietine ir sūriu paruošimas:

Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų, kepkite koldūnus 6-8 min. Tuo metu grietinę sumaišykite su šiltu vandeniu ir druska.

Grietinės mišinį supilkite į koldūnus, palikite troškintis mažiausioje temperatūroje 8-10 min. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir apibarstykite juo koldūnus.

Пельмени больше не варю. Жареные пельмени со сметаной и сыром: привычное блюдо с новым вкусом

Palikite koldūnus po dangčiu ant mažiausios ugnies porai minučių. Tuo metu susmulkinkite krapus, pabarstykite krapais ir pipirais paruoštą patiekalą.

Пельмени больше не варю. Жареные пельмени со сметаной и сыром: привычное блюдо с новым вкусом

Gaunasi labai paprastas, bet gana skanus koldūnų patiekalas. Jei pavargote virti koldūnus, turėtumėte išbandyti šį jų gaminimo būdą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *