Kefyro minutinis skanumas. Paprastos pūstos bandelės: tingus receptas

Kefyras yra universalus produktas, kurį galima naudoti bandelėms gaminti. Jis suteikia tešlai ypatingo minkštumo ir oro. Šios tešlos pagrindu galima kepti pyragus su bet kokiu įdaru: uogų, vaisių, varškės, mėsos ar žuvies.

Taip pat švelnios ir kvapnios kefyro bandelės su šokolado, riešutų ar džiovintų vaisių priedais bus puikus skanėstas svečiams arba naminis gardėsis visai šeimai.

Blyneliai, blyneliai, sausainiai – viską galima paruošti ant tešlos su kefyro priedu

. Keptuvėje kefyro pagrindu paruoškime lengvas purias bandeles.

Ingredientai: kefyras, kefyras, kefyras, kefyras, kefyras, kefyras, kefyras:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Kefyras – 250 ml;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Sūris – 100 g;
  • Dešra – 100 g;
  • Miltai – 450 g;
  • kepimo milteliai – 10 g;
  • petražolės – 10 g.

Kefyro bandelių paruošimas:

Į dubenį į kiaušinius supilkite kefyrą, suberkite druską ir cukrų, išmaišykite. Sūrį ir dešrą sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite petražoles

. Į kiaušinių masę sudėkite dešrą, sūrį ir žoleles, išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius ir

išminkykite

elastingą, minkštą tešlą

. 10 minučių palikite tešlą po celofanu, tada iškočiokite į plokščią duoną, kurios skersmuo lygus keptuvės skersmeniui.

Минутная вкуснота из кефира. Простые пышные булочки: ленивый рецепт

Padalykite plokštainį į 8 trikampius, kiekvieną jų dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir

kepkite bandeles iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Минутная вкуснота из кефира. Простые пышные булочки: ленивый рецепт

Минутная вкуснота из кефира. Простые пышные булочки: ленивый рецепт

Gaunamos paprastos purios bandelės. Šis tingus receptas tinka žmonėms, kurie nemėgsta ilgai vargti su tešla.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *