Karšti sumuštiniai su marinuotais agurkais. Skanūs pusryčiai visai šeimai

Karšti sumuštiniai Vokietijoje vadinami „Brötchen” (liet.) Tai nedidelės duonos riekelės, ant kurių dedami įvairūs įdarai ir kepami keptuvėje arba kepami orkaitėje.

Įdarai gali būti įvairūs: dešra, kumpis, sūris, pomidorai, svogūnai, grybai, šoninė, kiaušiniai ir t. t. Karšti sumuštiniai gali būti atskiras patiekalas arba užkandis. Vokietijoje yra daugybė karštųjų sumuštinių variantų, kurie skiriasi ingredientais ir paruošimo būdais. Pavyzdžiui, Hamburge populiarūs sumuštiniai su sūdyta skumbre, o Berlyne – su kario padažu.

Papasakosime, kaip paruošti panašius vokiškus karštus sumuštinius

.

Ingredientai: 1:

  • Kietasis sūris – 200 g;
  • marinuoti agurkai – 3 vnt;
  • dešra – 300 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • maltų juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • majonezas;
  • krapų – ryšulėlis.

Karštų sumuštinių paruošimas:

Sumuštiniai: kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Marinuotus agurkus ir dešrą supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į sūrį

. Įdarą pasūdykite, papipirinkite, aptepkite majonezu, išmaišykite. Krapus smulkiai supjaustykite, suberkite į faršą ir išmaišykite

. Supjaustykite batono riekeles, kiekvienos riekelės viršų aptepkite faršu

.

Горячие бутерброды с соленым огурцом. Вкусный завтрак для всей семьи

Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Горячие бутерброды с соленым огурцом. Вкусный завтрак для всей семьи

Tai greiti ir sotūs pusryčiai.

Горячие бутерброды с соленым огурцом. Вкусный завтрак для всей семьи

Šie karšti sumuštiniai primena naminę greitą picą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *