Kaip tik tai, ko reikia per karščius. Uogų desertinis pyragas be orkaitės

Nekepti desertiniai tortai – puikus būdas pradžiuginti save ir artimuosius skaniu skanėstu, nesugaištant daug laiko jam paruošti. Jie gali būti lengvi ir erdvūs, su švelniu grietinėlės ar vaisių įdaru, be to, originalios ir patrauklios išvaizdos. Nekepti

desertiniai tortai bus puikus pasirinkimas bet kokia proga – ar tai būtų šeimos arbatėlė, ar draugiškas susitikimas, ar romantiška vakarienė. Jis džiugins jus savo skoniu ir suteiks šventės pojūtį.

Papasakosime, kaip paruošti paprastą desertinį tortą

.

Ingredientai: 1:

  • Uogos – 1 kg;
  • skaidrios želė su vanile ir braškėmis – 10 g;
  • Karšto vandens – litras;
  • Miško uogų želė – 10 g.

Desertinio pyrago paruošimas:

Į 500 ml verdančio vandens supilkite skaidrios želė miltelius, išmaišykite ir palaukite, kol skystis atvės. Tą pačią procedūrą pakartokite su miško uogų želė

. Į stiklinę ar plastikinę formą išdėliokite uogas: braškes, avietes, gervuoges ir kt. Į formą supilkite pirmąją skaidrią želė, palikite 2-3 val. šaldytuve.

В жару именно то, что нужно. Ягодный торт-десерт без духовки

Kai želė sukietės, užpilkite želė sluoksnį su miško uogomis. Palikite šaldytuve sukietėti 2-3 valandas. Pyragą iš formos galite išimti karštu vandeniu. Įmerkite dubenį į jį porai sekundžių, neliesdami želė, o tada apverskite jį ant padėklo.

В жару именно то, что нужно. Ягодный торт-десерт без духовки

Gausite labai gražų desertinį pyragą iš uogų ir želė. Tai sveikas desertas, puikiai tinkantis vasarai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *