Kaip skaniai paruošti įdarytas paprikas. Visa paslaptis slypi tinkamame sultinyje

Įdaryti pipirai – daugelyje pasaulio šalių žinomas ir mėgstamas patiekalas. Tai saldžioji paprika arba kita saldžioji paprika, įdaryta įvairiais ingredientais: mėsa, ryžiais, daržovėmis, grybais ir kitais produktais.

Įdarytos paprikos turi turtingą istoriją ir yra įvairių tautų kulinarinių tradicijų dalis. Jų receptūra gali skirtis priklausomai nuo regiono ir virėjo pageidavimų. Tačiau vienas dalykas išlieka bendras – nepakartojamas šio patiekalo skonis ir aromatas.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaulienos faršas – 1,5 kg;
  • ryžiai – 80 g;
  • Svogūnas – 3 vnt;
  • Druska – šaukštelis;
  • Saldžioji paprika – 1,2 kg;
  • Morkos – 1 vnt;
  • Pomidorai – 2 vnt;
  • Bulvės – 1 kg;
  • lauro lapai – 4 vnt.

Įdarytų paprikų paruošimas:

Supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną, pakepinkite jį keptuvėje, kol suminkštės.

Pakepintus svogūnus

ir ryžius

sumaišykite su malta mėsa, išmaišykite. Likusius svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite stambia tarka, išskobkite

paprikų

vidų per viršų.

Į paprikas sudėkite maltą mėsą ir ryžius

.

Puode su augaliniu aliejumi pakepinkite likusius svogūnus ir morkas, sudėkite iš anksto supjaustytą pomidorą.

Į puodą su keptuve sudėkite įdarytas paprikas

.

Daržoves ir įdarytas paprikas užpilkite vandeniu, įberkite druskos ir lauro lapą. Po dangčiu virkite įdarytas paprikas ir bulves, kol suminkštės.

Как вкусно приготовить фаршированные перцы. Весь секрет в правильном бульоне

Gaunasi puikios įdarytos paprikos su bulvių garnyru. Patiekalas paruošiamas gana greitai, o juo galima pamaitinti didelę šeimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *