Kai svečiai atsiduria ant slenksčio. Marinuoti agurkai ir pomidorai per 3 minutes

Marinuoti agurkai populiarūs ne tik Rusijoje, bet ir kitose buvusios Sovietų

Sąjungos

šalyse: Ukrainoje, Baltarusijoje, Kazachstane.

Be to, marinuoti agurkai gali būti žinomi ir kai kuriose kitose Europos šalyse, kuriose gyvena buvusios Sovietų Sąjungos gyventojų diasporos. Pavyzdžiui, marinuotų agurkų ir pomidorų galima rasti „rusiškose parduotuvėse”. Tai nedidelės maisto prekių parduotuvės, kurių galima rasti Niujorke, Tokijuje, Berlyne ir kituose dideliuose Azijos ir Europos miestuose

. Be to, marinuoti agurkai populiarūs ne tik tarp Rusijos gyventojų. Šiuo produktu domisi net užsieniečiai

. Papasakosime, kaip namuose pasigaminti skanių mažai sūdytų agurkų su pomidorais.

Ingredientai: agurkai su agurkais, kurių sudėtyje yra agurkų, kurių sudėtyje yra agurkų:

  • Agurkai – 700 g;
  • Pomidorai – 500 g;
  • Česnakai – 3 skiltelės;
  • krapų – ryšulėlis;
  • Augalinis aliejus – 4 šaukštai;
  • acto (25 %) – 1 valgomasis šaukštas;
  • Cukrus – 1 šaukštelis;
  • Juodųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • aitriosios paprikos – ½ šaukštelio;
  • Druska – ⅓ šaukštelio.

Marinuotų agurkų ir pomidorų paruošimas:

Agurkus perpjaukite išilgai pusiau, pomidorus supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite krapus ir česnaką. Agurkus, pomidorus, krapus ir česnakus sudėkite į celofaninį maišelį

, supilkite cukrų, juoduosius pipirus, aitriąją papriką ir druską, supilkite augalinį aliejų ir actą

.

Uždarykite maišelį ir gerai išmaišykite visas daržoves bei prieskonius

. Uždarytą maišelį palikite šaldytuve bent 2 valandoms.

Šis užkandis puikiai tinka prie kebabų, mėsos patiekalų. Gausite traškius ir saikingai sūrius agurkus ir pomidorus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *