Kai nėra laiko. Skanus ir aromatingas serbentų pyragas: viską sumaišykite ir pašaukite į orkaitę.

Serbentų pyragas – skanus ir aromatingas patiekalas, galintis tapti bet kokio stalo puošmena. Šis pyragas – tai švelnus tešlos pagrindas, saldus serbentų uogų įdaras ir traški plutelė.

Serbentų pyragas – puikus pasirinkimas arbatos vakarėliui su šeima ar draugais

.

Jį paprasta paruošti, tačiau jis vis tiek pasižymi nepakartojamu skoniu ir aromatu.

Serbentų uogos suteikia pyragui malonios rūgštelės, kuri puikiai dera su saldžiu pagrindu.

Yra daugybė serbentų pyrago receptų. Papasakosime apie vieną iš greičiausių receptų.

Tešlos ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – 12 valg;
  • pieno – 12 valgomųjų šaukštų;
  • augalinis aliejus – 12 valgomųjų šaukštų;
  • miltų – 12 valg;
  • raugo – 10 g;
  • serbentai – 200 g.

Trupinių ingredientai:

  • Miltai – 40 g;
  • cukraus – 40 g;
  • sviestas – 30 g;
  • serbentų – 50 g.

Serbentų pyrago paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, plakite plaktuvu, kol smėlio grūdeliai ištirps. Į mišinį supilkite pieną ir augalinį aliejų ir toliau maišykite

. Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą

.

Į tešlą supilkite serbentus, išmaišykite

. Trupiniams miltus sumaišykite su cukrumi ir sviestu, ingredientus sutrinkite. Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite į ją tešlą

. Tešlą iš pradžių apibarstykite uogomis, o paskui sviesto trupiniais.

Когда совсем нет времени. Вкусный и ароматный пирог со смородиной: всё смешал и в духовку

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.

Когда совсем нет времени. Вкусный и ароматный пирог со смородиной: всё смешал и в духовку

Taip turime gardų kvapnų pyragą su serbentais. Jį galima patiekti su arbata arba pienu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *