Ji papuoš net karališką puotą. Salotos „Tsarevich” šventiniam stalui

Salotos „Caravičius” – elegantiškas ir rafinuotas patiekalas, kuris išpopuliarėjo ant įvairių švenčių ir švenčių stalų. Šiose salotose dera įvairūs skoniai ir tekstūros, todėl jos yra patrauklios tiek namų vakarienei, tiek šventinei puotai.

Dėl ryškios išvaizdos ir harmoningo ingredientų derinio jos gali papuošti bet kokį stalą ir patraukti svečių dėmesį.

Pagrindiniai salotų „Caravičius” komponentai dažnai būna mėsos ingredientai, pavyzdžiui, vištiena, jautiena, taip pat įvairios daržovės ir žalumynai.

Papasakosime, kaip paruošti šias paprastas, bet išskirtines salotas

.

Ingredientai: 1:

  • Virtos bulvės – 2 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Žaliųjų žirnelių – 100 g;
  • Virtos mėsos – 200 g;
  • Virtas kiaušinis – 3 vnt;
  • Žaliasis svogūnas – 30 g;
  • Virtos morkos – 1 vnt;
  • Majonezas.

Paruošimas:

Išvirusias bulves nulupti ir sutarkuoti stambia tarka į kepimo žiedą, pabarstyti druska, pipirais ir sutrinti. Bulvių sluoksnį ištepti majonezu, ant jo sudėti iš anksto skysčio atsikratytus žirnelius.

Žirnelių sluoksnį ištepti majonezu

.

Supjaustykite nedidelius plonus virtos mėsos gabalėlius, sudėkite juos ant žirnių

sluoksnio. Mėsos sluoksnį aptepkite majonezu, o ant viršaus užtepkite stambia tarka virtus kiaušinius. Užtepkite kiaušinių sluoksnį, aptepkite majonezu ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Украсит даже королевское застолье. Салат “Царевич” на праздничный стол

Svogūnų sluoksnį užtepkite majonezu, ant jo užtepkite virtas morkas. Palikite salotas šaldytuve 3 valandoms, tada išimkite iš kepimo žiedo.

Украсит даже королевское застолье. Салат “Царевич” на праздничный стол

Papuoškite salotas dideliu majonezo ir žirnelių tinkleliu. Kaip mėsą galite naudoti, pavyzdžiui, vištieną, kiaulieną, jautieną.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *