Jį galite naudoti kaip užtepėlę. Naujos salotos „Kuzmich” – paprastas ir skanus receptas kiekvienai dienai

Salotos „Kuzmich” – skanus ir maistingas patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Jį sudaro paprasti ir nebrangūs ingredientai, kurių galima rasti bet kurioje parduotuvėje

. Tai puikus žuvies, svogūnų, morkų ir riešutų derinys. Kaip padažas salotoms naudojamas majonezas, tačiau, jei norisi, jį galima pakeisti graikišku jogurtu arba grietine.

Salotos „Kuzmich” yra malonaus skonio ir aromato. Jos yra gana sočios, bet kartu ne per daug kaloringos. Dėl to jos yra tinkamas patiekalas žmonėms, stebintiems savo mitybą.

Papasakosime, kaip paruošti šias salotas

Ingredientai: 1:

  • Svogūnai – 5 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • žuvis – 600 g;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • graikiniai riešutai – 100 g;
  • majonezas – 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos – žiupsnelis.

Salotų „Kuzmich” paruošimas:

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite, kol apskrus. Tuo metu išvirkite žuvį, kol ji bus paruošta

. Morkas smulkiai sutarkuokite ir siųskite kepti kartu su svogūnais. Kietai virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į salotinę

. Paruoštą žuvį atsikratykite kaulų ir odos, padalykite į mažus gabalėlius. Į kiaušinius sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas, ten pat sudėkite žuvį

. Graikinius riešutus susmulkinkite ir lengvai pakepinkite ant sausos keptuvės, supilkite į salotas. Patiekalą pasūdykite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.

Можно использовать, как намазку. Новый салат "Кузьмич" - простой и вкусный рецепт на каждый день

Можно использовать, как намазку. Новый салат "Кузьмич" - простой и вкусный рецепт на каждый день

Salotoms rekomenduojama naudoti jūros lydeką arba polocką. Jei į salotas įdėsite kreminio sūrio ir jį susmulkinsite, gausite puikų paštetą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *