Geriau nei keptos bulvės. Paprastas maltos mėsos receptas: patiekalas, kuris stebina

Bulvių ir maltos mėsos apkepas – sotus ir skanus patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Dėl paprasto paruošimo ir prieinamų ingredientų šis troškinys išpopuliarėjo tarp daugelio šeimininkių

. Bulvių ir maltos mėsos troškinys yra vienas mėgstamiausių ir populiariausių patiekalų daugelyje šalių. Jis tinka tiek kasdieniam valgiaraščiui, tiek šventiniam stalui. Be to, troškinį su bulvėmis ir malta mėsa galima paruošti iš turimų produktų, todėl jis įperkamas bet kuriai šeimai.

Papasakosime, kaip skaniai paruošti šį patiekalą

.

Ingredientai: 1:

  • bulvės – 4 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • bulvių prieskoniai;
  • džiovintas česnakas;
  • paprikos;
  • augalinis aliejus;
  • maltos mėsos – 600 g;
  • mėsos prieskoniai;
  • džiovintas imbieras;
  • maltų juodųjų pipirų;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • grietinė – 200 ml;
  • daržovių prieskoniai;
  • pomidorai – 2 vnt;
  • grietinėlės sūris – 300 g.

Bulvių ir maltos mėsos apkepo paruošimas:

Nuluptas dideles bulves padalykite išilgai į dvi dalis. Šaukštu išskobkite bulvių vidų ir padarykite laivelius.

Bulvių laivelius sudėkite į kepimo formą ertme į viršų

.

Pabarstykite laivelius bulvių prieskoniais, sausu česnaku, paprika, užpilkite augaliniu aliejumi

, specialiu šepetėliu lengvai ištepkite laivelių paviršių prieskoniais ir siųskite juos kepti į 200 laipsnių temperatūrą 20-25 min. Mėsos prieskonius, sausą imbierą, maltus juoduosius pipirus ir druską sumaišykite su malta mėsa

ir kiekvieną laivelių ertmę užpildykite malta mėsa

.

Лучше, чем жареная картошка. Простой рецепт из фарша: блюдо, которое удивляет

Apverskite laivelius aukštyn kojomis ir vėl kepkite 20-25 min. 200 °C temperatūroje

. Sumaišykite kiaušinius ir grietinę, gerai išplakite

.

Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, sūrį sutarkuokite stambia tarka

. Į kiaušinių ir grietinės mišinį supilkite daržovių, pomidorų ir sūrio prieskonius, išmaišykite.

Лучше, чем жареная картошка. Простой рецепт из фарша: блюдо, которое удивляет

Supilkite mišinį ant iškeptų bulvių ir vėl pašaukite į orkaitę 20-25 minutėms.

Лучше, чем жареная картошка. Простой рецепт из фарша: блюдо, которое удивляет

Rezultatas – neįprastas patiekalas iš įprastų produktų. Šis troškinys gali būti soti vakarienė arba antrasis patiekalas šventiniam stalui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *