Garsusis pyragas iš sausainių ir kondensuoto pieno. Receptas per 10 minučių: skanesnis už bet kokį desertą

Pyragas su sutirštintu pienu yra klasikinis desertas, kurį daugelis mėgsta dėl jo švelnios tekstūros ir sodraus skonio. Šis pyragas gali tapti bet kurios šventės stalo puošmena arba tiesiog pradžiuginti artimuosius paprastą dieną.

Yra daug pyragų su sutirštintu pienu receptų, tačiau visi jie turi bendrą bruožą – pridėjus sutirštinto pieno pyragui suteikiama ypatingo saldumo ir skonio. Kondensuotas pienas puikiai dera su įvairių rūšių tešla ir kremais, todėl galite eksperimentuoti su receptais ir kurti naujus skonių derinius

. papasakosime, kaip iš kelių ingredientų pagaminti tortą su kondensuotu

pienu

. ingredientai. ingredientai:

  • sausainiai;
  • grietinė – 450 g;
  • virintas sutirštintas pienas – 360 g.

Torto su sutirštintu pienu paruošimas:

Sumaišykite virtą sutirštintą pieną su grietine ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. ⅓ mišinio supilkite į torto formą, ištepkite paviršių

. Ant kondensuoto pieno ir grietinės vienu sluoksniu sudėkite sausainius. Užpilkite ½ likusios masės.

Šiame etape sluoksnį galite papildyti bananų griežinėliais.

Знаменитый торт из печенья и сгущёнки. Рецепт за 10 минут: вкуснее любого десерта

Likusius sausainius sudėkite ant kondensuoto pieno ir grietinės sluoksnio, taip pat supilkite masę.

Знаменитый торт из печенья и сгущёнки. Рецепт за 10 минут: вкуснее любого десерта

Likusius sausainius sumalkite į smulkius trupinius ir pabarstykite jais pyrago viršų.

Знаменитый торт из печенья и сгущёнки. Рецепт за 10 минут: вкуснее любого десерта

Palikite tortą šaldytuve porai valandų, kol sukietės. Rezultatas – puikus desertas iš biudžetinių produktų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *