Pyragas su sutirštintu pienu yra klasikinis desertas, kurį daugelis mėgsta dėl jo švelnios tekstūros ir sodraus skonio. Šis pyragas gali tapti bet kurios šventės stalo puošmena arba tiesiog pradžiuginti artimuosius paprastą dieną.
Yra daug pyragų su sutirštintu pienu receptų, tačiau visi jie turi bendrą bruožą – pridėjus sutirštinto pieno pyragui suteikiama ypatingo saldumo ir skonio. Kondensuotas pienas puikiai dera su įvairių rūšių tešla ir kremais, todėl galite eksperimentuoti su receptais ir kurti naujus skonių derinius
. papasakosime, kaip iš kelių ingredientų pagaminti tortą su kondensuotu
pienu
. ingredientai. ingredientai:
- sausainiai;
- grietinė – 450 g;
- virintas sutirštintas pienas – 360 g.
Torto su sutirštintu pienu paruošimas:
Sumaišykite virtą sutirštintą pieną su grietine ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. ⅓ mišinio supilkite į torto formą, ištepkite paviršių
. Ant kondensuoto pieno ir grietinės vienu sluoksniu sudėkite sausainius. Užpilkite ½ likusios masės.
Šiame etape sluoksnį galite papildyti bananų griežinėliais.
Likusius sausainius sudėkite ant kondensuoto pieno ir grietinės sluoksnio, taip pat supilkite masę.
Likusius sausainius sumalkite į smulkius trupinius ir pabarstykite jais pyrago viršų.
Palikite tortą šaldytuve porai valandų, kol sukietės. Rezultatas – puikus desertas iš biudžetinių produktų.