Salotos su rūkyta vištienos krūtinėle gali būti labai naudingos organizmui. Rūkytoje vištienos krūtinėlėje yra daug baltymų, kurie padeda kurti ir atkurti organizmo audinius. Ji taip pat gali būti svarbių mineralinių medžiagų, tokių kaip geležis, cinkas ir selenas, šaltinis
. Svarbu pažymėti, kad renkantis rūkytą vištienos krūtinėlę reikia atkreipti dėmesį į produkto kokybę ir rūkymo būdą. Geriau rinktis gaminius, paruoštus natūraliais rūkymo būdais
. Papasakosime, kaip paruošti salotas su rūkyta vištienos krūtinėle.
Sudedamosios dalys: 1:
- Sudedamosios dalys: rūkyta vištienos krūtinėlė – 260 g;
- Ananasai – 300 g;
- Sūris – 100 g;
- Majonezas – 3 šaukštai;
- Druska – ½ šaukštelio;
- česnako – 2 skiltelės.
Salotų paruošimas:
Supjaustykite rūkytą vištienos krūtinėlę ir ananasus nedideliais kubeliais, sumaišykite salotinėje.
Į atskirą dubenėlį įpilkite majonezo, druskos ir per spaudiklį pertrintą porą česnako skiltelių, išmaišykite.
Šiuo padažu užpilkite salotas ir išmaišykite.

Taip lengvai pasigaminsite salotas su rūkyta vištienos krūtinėle
. Majonezą galima pakeisti grietine arba graikišku jogurtu, kad patiekalas būtų dietinis.

Taip pat nedraudžiama į salotas dėti kitų daržovių, pavyzdžiui, Aisbergo salotų.

Sveiki, aš esu Marija Kaktunova – receptų kūrėja, mėgstanti atrasti naujus skonius ir dalintis jais su kitais. Man maisto gaminimas yra ne tik kasdienybė, bet ir kūryba, leidžianti jungti tradicijas su naujais atradimais.
Savo receptus publikuoju tinklalapyje skonioguru.lt, kur dalinuosi idėjomis tiems, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje – nuo paprastų kasdienių patiekalų iki ypatingoms progoms skirtų gardumynų. Man svarbu, kad mano receptai būtų aiškūs, praktiški ir kiekvienam pasiekiami, bet kartu suteiktų galimybę atrasti kažką naujo.

