Daugeliui žmonių patinka šios salotos „Rudens valsas”.

Atėjus grybų sezonui, iš jų gaminame įvairius patiekalus, įskaitant šias sočias ir skanias grybų, vištienos filė salotas.

Joms paruošti reikės šių ingredientų:

  • grybų, 500 g;
  • virtos vištienos filė, 300 g;
  • virtų kiaušinių, 4 vnt;
  • svogūnų, 100 g;
  • marinuoti agurkai, 150 g;
  • petražolės;
  • majonezas, 100 g;
  • druska, pipirai, augalinis aliejus.

Gaminimo procesas

Grybus supjaustykite gabalėliais ir apkepkite sausoje keptuvėje. Kepkite, kol išgaruos visas skystis, tada juos pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite

. Svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų ir sudėkite prie grybų, supilkite šiek tiek augalinio aliejaus, išmaišykite ir kepkite, kol paruduos.

Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais

.

virtą vištienos filė supjaustykite griežinėliais

.

petražoles smulkiai supjaustykite

. kiaušinius supjaustykite gabalėliais.

visus produktus sumaišykite, užpilkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir pasūdykite.

Многие просто обожают этот салат «Осенний вальс»

Į tokias salotas daugelis žmonių dar deda keletą kietojo sūrio kubelių ir konservuotų ananasų. Tačiau tai daroma pagal skonį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *