Daug skanesni nei paprasti blynai. Saulėti koldūnai – kefyro blynų su obuoliais receptas

Pyragaičiai yra vienas populiariausių kepinių Rusijoje ir kai kuriose kitose šalyse. Tai nedidelės apvalios bandelės, kepamos iki auksinės plutelės.

Skirtingi Rusijos ir kitų šalių regionai turi savo unikalius pyškių receptus

.

Pavyzdžiui, Sankt Peterburge pyshki tradiciškai patiekiami su cukraus pudra ir kondensuotu pienu, o Maskvoje – su medumi ir uogiene.

Kai kuriose šalyse pyshki gali būti kitokios formos arba su kitokiu įdaru, tačiau gaminimo principas išlieka tas pats – kepimas. Šiandien pyshki galima rasti daugelyje kavinių ir restoranų, taip pat gaminti namuose.

Parodysime, kaip galima pasigaminti pyshki iš klasikinių blynų.

Ingredientai: 1:

  • Kefyras – 500 ml;
  • Miltai – 800 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Margarinas – 50 g;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Soda – 1 šaukštelis;
  • Obuoliai – 4 vnt.

Kukuliai paruošiami:

Į kefyrą suberkite druską, cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite. Atskirai persijokite 300 g miltų, sudėkite margariną, rankomis išminkykite iki trupinių būsenos.

Į kefyrą supilkite sodą, suberkite miltus ir margariną, išmaišykite. Tada persijokite likusius miltus, išminkykite minkštą ir šiek tiek lipnią tešlą

. 30 minučių palikite tešlą po indu. Tuo metu nulupkite obuolius, išimkite šerdį ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Padalykite tešlą į dvi lygias dalis, iškočiokite stačiakampio formos storais sluoksniais. Į kiekvieną sluoksnį supilkite obuolių kubelius, paskleiskite po visą paviršių.

Намного вкуснее простых оладий. Пышки "Солнышки" - рецепт на кефире с яблоками
Nuotrauka: www.youtube.com

Suvyniokite obuolių įdarą į ritinėlį, padalykite į nedideles porcijas.

Намного вкуснее простых оладий. Пышки "Солнышки" - рецепт на кефире с яблоками
Nuotrauka: www.youtube.com

Kepkite koldūnus keptuvėje augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Намного вкуснее простых оладий. Пышки "Солнышки" - рецепт на кефире с яблоками
Nuotrauka: www.youtube.com

Gausite skanius saldžius paplotėlius. Prieš patiekdami galite juos pabarstyti cukraus pudra.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *