Beprotiškai švelnus „Rafaello” pyragas. Kepimas per 15 minučių: paprastas naminis receptas

„Rafaello” tortas – tai išskirtinis ir subtilus skanėstas, užkariavęs daugelio saldumynų mėgėjų širdis visame pasaulyje. Šį desertą įkvėpė populiarūs saldainiai „Rafaello”, garsėjantys unikaliu skonių ir tekstūrų deriniu

. Sniego baltumo kokosų rutuliukai traškiame apvalkale, užpildyti migdolų kremu ir smulkiais riešutais, sukelia nostalgiškus atostogų ir ypatingų akimirkų prisiminimus.

Tortas „Rafaello” yra lengvas ir lengvas, todėl puikiai tinka įvairioms šventėms: vestuvėms, gimtadieniams ir jubiliejams

.

Minkštas biskvitas, pamirkytas švelniame kreme, taip pat naudojamos kokosų drožlės ir migdolai sukuria harmoningą derinį, kuris papuoš bet kokį šventinį stalą.

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 220 g;
  • raugas – 10 g;
  • Kukurūzų krakmolas – 20 g;
  • Kiaušiniai – 6 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukrus – 150 g;
  • Pienas – 120 ml;
  • augalinis aliejus – 90 ml;

Grietinėlės ingredientai:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • Kukurūzų krakmolas – 40 g;
  • Pienas – 500 ml;
  • Mascarpone – 300 g;
  • Kokosų drožlės – 30 g.

„Rafaello” pyrago paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite, kol ištirps gumulėliai. Supilkite pieną į puodą su kiaušiniais ir virkite, kol sutirštės

. Kai sutirštės, virkite mišinį minutę nuolat maišydami, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Kremo pagrindą uždenkite maistine plėvele

. Biskvitui miltus persijokite su kepimo milteliais ir kukurūzų krakmolu. Atskirkite trynius nuo baltymų, baltymus su druska išplakite iki purumo

. Tada į baltymus keliomis dalimis suberkite cukrų ir plakite iki purių viršūnių. Į masę supilkite trynius ir toliau plakite

. Į masę supilkite augalinį aliejų ir pieną, išmaišykite, tada supilkite birius produktus.

Supilkite

tešlą

į kepimo formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Tada pašalinkite nelygius biskvito kraštus ir padalykite jį į dvi dalis.

Kremui maskarponę išsukite su 10 g vanilinio cukraus. Palaipsniui į maskarponę įmaišykite kremo pagrindą, suplakite kartu su kokoso drožlėmis. Aptepkite

pyragaičius kremu ir sumontuokite tortą.

Безумно нежный торт “Рафаэлло”. Выпечка за 15 минут: простой домашний рецепт

Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, papuoškite migdolais ir kokoso drožlėmis pagal pageidavimą.

Безумно нежный торт “Рафаэлло”. Выпечка за 15 минут: простой домашний рецепт

Tai puikus desertas bet kokiam renginiui. Jis paruošiamas gana greitai ir jo nereikia ilgai mirkyti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *