Auksinės vištienos šlaunelės svogūnų padaže: nėra žodžių, kaip skanu. Žydiška vištiena

Daugelis žmonių mėgsta vištienos šlauneles, nes tai labai lengvai valgomas ir sotus patiekalas. Be to, vištienos šlauneles galima derinti su beveik visais garnyrais – bulvėmis, grūdais ar makaronais

. Vištienos šlaunelėse yra daug naudingų medžiagų, pavyzdžiui, vitaminų B, A ir K, taip pat mineralinių medžiagų – geležies, fosforo, kalio, magnio ir kt. Jos yra baltymų, kurie būtini organizmo ląstelių augimui ir atstatymui, šaltinis

. Be to, vištiena yra lengvai virškinama ir nesukelia sunkumo skrandyje. Iškepkime kartu sultingas vištienos šlauneles žydiškai.

Sudedamosios dalys:

  • Svogūnai – 400 g;
  • Vištiena – 1 kg;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Juodųjų pipirų – ⅓ šaukštelio;
  • Soda – ¼ šaukštelio;
  • Česnakas – 2 skiltelės;
  • lauro lapas – 1 vnt.

Žydiškų vištienos šlaunelių paruošimas:

Svogūnus smulkiai supjaustykite, pakepinkite keptuvėje su sviestu, kol taps skaidrūs. Į svogūnus supilkite sodą, išmaišykite ir kepkite toliau.

Vištienos šlauneles pasūdykite ir papipirinkite, sudėkite prie svogūnų ir 20 min. troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.

Золотистые куриные ножки в луковом соусе: слов нет, как вкусно. Курица по-еврейски

Apverskite vištienos šlauneles, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite dar 20-25 min.

Smulkiai supjaustykite česnaką, sudėkite jį į vištienos šlauneles ir troškinkite po dangčiu dar 5-6 min.

Золотистые куриные ножки в луковом соусе: слов нет, как вкусно. Курица по-еврейски

Gauname auksines vištienos šlauneles svogūnų padaže.

Золотистые куриные ножки в луковом соусе: слов нет, как вкусно. Курица по-еврейски

Šis patiekalas puikiai tinka paprastiems sotiems pietums.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *