Aštrių ir traškių marinuotų agurkų žiemai receptas: paskleidžiamas per 3 sekundes. Konservavimas žiemai

Marinuoti agurkai yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas, kurį galima patiekti kaip atskirą užkandį arba naudoti kaip kitų patiekalų ingredientą

. Marinuoti agurkai pasižymi saldžiarūgščiu skoniu ir aštriu aromatu

.

Juos galima ruošti pagal įvairius receptus: naudojant įvairių rūšių actą (stalo, obuolių, vyno), pridedant garstyčių, krienų ar kitų prieskonių.

Šį patiekalą galima ilgai laikyti neprarandant jo skonio

.

Marinuoti agurkai dažnai naudojami salotose, sriubose ir kituose patiekaluose.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Agurkai – 4 kg;
  • Augalinis aliejus – 200 ml;
  • 9 % actas – 200 ml;
  • Cukrus – 3 šaukštai;
  • Druska – 3 šaukštai;
  • sausos garstyčios – 2 valgomieji šaukštai;
  • česnakai – 2 valg. šaukštai;
  • Česnakas – 10 skiltelių;
  • Malti juodieji pipirai – 1 šaukštelis;
  • Malti raudonieji pipirai – 1 šaukštelis.

Agurkų užkandžio paruošimas:

Agurkus supjaustykite skersai 7-8 mm storio apskritimais.

Marinatui atskirame giliame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, actą, druską, cukrų, garstyčias, česnakų miltelius, juoduosius ir raudonuosius maltus pipirus. Ne per smulkiai supjaustykite česnako skilteles, suberkite į marinatą ir maišykite 3 min.

Visą marinatą supilkite į puodą su agurkais

.

Agurkų mišinį maišykite kas 30 minučių. Marinuokite agurkus 2 valandas.

Tada virkite agurkus 10-12 minučių, kol jų spalva pasikeis į šiek tiek tamsesnę, tarsi jie jau būtų marinuoti.

Sudėkite agurkus į sterilizuotus stiklainius, užpilkite marinatu ir sandariai uždarykite dangteliais

.

Рецепт пряных и хрустящих огурчиков на зиму: разлетается за 3 секунды. Консервируем на зиму

Uždenkite stiklainius su agurkais rankšluosčiu ir palikite atvėsti. Gausite puikius marinuotus agurkus bet kokiai šventei.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *