Aromatinga vištiena su grybais švelniame grietinėlės padaže. Aromatas visiems namams

Šonkauliukai su grybais grietinėlės padaže – tai patiekalas, kuriame dera namų jaukumo ir gastronominio rafinuotumo elementai.

Sultinga vištienos blauzdelės mėsa kartu su švelniais grybais ir sodriu grietinėlės padažu užtikrina skonių harmoniją, atkreipia dėmesį ir džiugina gurmanus

.

Gaminant šį patiekalą atsiveria įvairios kulinarinių eksperimentų galimybės – galima naudoti įvairių rūšių grybus, pavyzdžiui, pievagrybius, pievagrybius ir voveraites.

Blauzdelės su grybais grietinėlės padaže yra ne tik skanios, bet ir vizualiai

patrauklios

.

Patiekdami ant stalo su trapios bulvių košės arba virtų ryžių garnyru, patiekalo pateikimui suteiksite išbaigtumo ir sužavėsite svečius.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: vištienos blauzdelės – 500 g;
  • grybai – 200 g;
  • svogūnai – 80 g;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • 20 % grietinėlės – 180 ml;
  • sojų padažas – 1 valgomasis šaukštas;
  • miltai – 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – ½ šaukštelio;
  • augalinio aliejaus – 1 valgomasis šaukštas;
  • sviesto – 20 g.

Šonkauliukų su grybais gaminimas grietinėlės padaže:

Nuplaukite ir nusausinkite blauzdas popieriniu rankšluosčiu, pabarstykite jas iš abiejų pusių druska ir pipirais. Keptuvėje kepkite blauzdas iš abiejų pusių augaliniame aliejuje ir svieste 5-7 min.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką, keptuvėje kepkite svogūną ir česnaką augaliniame aliejuje 2-3 min. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir sudėkite prie svogūnų, kepkite 5 min.

Į grybus suberkite druską ir miltus, išmaišykite ir supilkite vandenį.

Į padažą

supilkite grietinėlę ir sojų padažą ir porą minučių pavirkite

. Į padažą sudėkite vištienos blauzdeles ir 20-25 minutes troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.

Ароматная курица с грибами в нежном сливочном соусе. Аромат на весь дом

Gausite skanius ir sultingus vištienos blauzdelės. Tai puikus būdas pradžiuginti šeimą nauju vakarienės receptu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *