Airy 3 Pieno pyragas. Švelnus, skanus ir įmantrus desertas

Pieno pyragai atsirado tuose regionuose, kur buvo išvystyta pienininkystė ir buvo galima įsigyti jiems gaminti reikalingų ingredientų.

Laikui bėgant

pieno

pyragų receptai keitėsi ir tobulėjo, atsirado naujų tešlos rūšių ir įdarų

.

Šiandien yra daugybė šio patiekalo receptų, kurie gali skirtis ingredientų sudėtimi, paruošimo būdu ir išvaizda.

Vienu populiariausių laikomas pyrago „Trys pieno” receptas. Pabandykime paruošti šį pyragą

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Cukrus – 120 g;
  • miltai – 120 g;
  • kepimo milteliai – ½ šaukštelio.

Mirkymo ingredientai:

  • grietinėlės 33 % – 120 g;
  • Pienas – 100 g;
  • kondensuotas pienas – 120 g;
  • grietinėlė – 300 g;
  • Vanilinis cukrus – 10 g.

„Trijų pienų” pyrago paruošimas:

Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, plakite mikseriu apie 12 min. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, dalimis persijoti į mišinį ir atsargiai išmaišyti

. Kepimo formą iškloti pergamentu, ant dugno supilti orinę tešlą. Biskvitą kepkite 30-35 min. 180 laipsnių temperatūroje

. Mirkymui grietinėlę sumaišykite su pienu ir kondensuotu pienu. Visą biskvito paviršių subadykite šakute, atsargiai užpilkite trijų rūšių pieno impregnantu

. Kai biskvitas išmirkęs, jį galima išimti iš formos. Kremui neplaktą šaltą grietinėlę su vaniliniu cukrumi plakite mikseriu 1,5-2 min.

Kremu aptepkite torto viršų, paskirstydami jį po visą paviršių.

Воздушный пирог "3 молока". Нежный, вкусный и пропитанный десерт

Kad būtų tvarkingiau, galite tai padaryti formoje.

Воздушный пирог "3 молока". Нежный, вкусный и пропитанный десерт

Rekomenduojama pyragą papuošti uogomis arba vaisiais. Puikus bet kokio pirktinio pyrago ar deserto pakaitalas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *