Яблочное чудо. Рецепт за 10 минут: даже крошки не останется

Blynai yra vienas populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų. Tai nedideli plikyti plokštainiai. Blyneliai gali būti saldūs arba nesaldūs, priklausomai nuo recepto ir virėjo pageidavimų.

Blynelių sudėtis paprasta ir aiški, tačiau jie pasižymi unikaliu skoniu ir aromatu

.

Juos galima patiekti pusryčiams, pietums ar vakarienei, taip pat naudoti kaip užkandį ar desertą.

Lėkštės puikiai dera su įvairiais priedais: grietine, medumi, džemu, kondensuotu pienu, uogomis, vaisiais.

Egzistuoja daugybė fritatų receptų, kurie skiriasi sudėtimi, paruošimo būdu ir skoniu.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Obuoliai – 3 vnt;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Cukrus – 2 šaukštai;
  • Jogurtas – 150 g;
  • Kokoso drožlės – 1 valgomasis šaukštas;
  • Miltai – 6 valg. šaukštai;
  • kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
  • Vanilinio cukraus – 10 g.

Kepinių paruošimas:

Obuolius nulupkite ir supjaustykite 2-3 cm storio apskritimais. Iš kiekvieno obuolio pašalinkite šerdį, taip suformuodami žiedus

. Tešlai į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite vanilinį ir klasikinį cukrų, sudėkite jogurtą, kokoso drožles ir išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir kepimo miltelius ir užminkykite tešlą

. Kiekvieną obuolio apskritimą apvoliokite tešloje. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite obuolius į tešlą.

Яблочное чудо. Рецепт за 10 минут: даже крошки не останется

Apkepkite apvoliotus obuolius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Яблочное чудо. Рецепт за 10 минут: даже крошки не останется

Iškepusius obuolių paplotėlius galite pamirkyti cinamono ir cukraus mišinyje. Taip apkepai taps dar saldesni ir skanesni.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *