„Šokoladinė vyšnia. Tortas, kuris užkariaus jūsų širdį ir skonio receptorius
Šokoladinis vyšnių pyragas – tikras malonumas saldumynų mėgėjams, kuriame dera ryškūs ir sodrūs skoniai. Šio...
Vas
Naujas „šedevras” iš bulvių. Sotūs mėsos suktinukai: jie net nespėjo atvėsti, buvo suvalgyti per minutę.
Bulvių suktinukai su mėsa – sotus ir apetitą žadinantis patiekalas, kuriame dera paprastumas ir elegancija,...
Vas
Jei ruošiate vištienos filė, tai vienintelis būdas tai padaryti. Neįtikėtinai skanus vakarienės receptas
Kepta vištienos filė yra ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas, kuris puikiai dera prie...
Vas
Naminis Medovik. Receptas, kurio nekeičiau daugiau kaip 30 metų
„Medovik” yra klasikinis pyragas, kuris pagrįstai laikomas vienu mėgstamiausių rusų virtuvės desertų. Minkšta, drėgna medaus...
Vas
Aš gaminu tokius bulvių pyragus. Traški plutelė, orinė tešla ir švelnus įdaras
Pyragai tapo neatsiejamu mūsų gyvenimo atributu. Tik nedaugelis žmonių gali atsispirti nusipirkti pyragą pietums ar...
Vas
Jau 9 metus ruošiu tokias salotas „Belorussky Vokzal”: alyvuogės, silkė po kailiais, kurių niekas neprisimena.
Tai vienos mėgstamiausių mūsų šeimos salotų – jos būna ne tik skanios ir sotios, bet...
Vas
Ne blynai, o auksas. Skanus blynų dienos receptas: švelnūs nalistniki blynai
Blynai pasaulio kulinarinėje kultūroje atsirado maždaug VIII mūsų eros amžiuje. Juos kepė įvairių tautų atstovai....
Vas
Ilgai drėgnas ir pasenęs. Velykų pyragas, kuris tinka visiems
Kulich – tai pyragas, kurį būtina turėti Velykų dieną. Šis miltinis gaminys krikščioniškame pasaulyje simbolizuoja...
Vas
Burokėlių ajika žiemai. Paruoškite dvigubą partiją iš karto: žiemą pirmiausiai
Burokėlių ajika yra pikantiškas ir aromatingas prieskonis, kuris gali suteikti ypatingą skonį ir aromatą įvairiems...
Vas
Pyragas su bulvėmis. Mano šeima pradėjo dažniau ateiti jo valgyti: jis tiesiog skanus.
Bulvių pyragas yra tradicinis patiekalas daugelyje pasaulio virtuvių. Jo istorija siekia tolimą praeitį, kai pyragai...
Vas