Tai pats minkščiausias pyragas, kokį kada nors esu valgęs. „Swan Fluff” – skanus pyragas per 30 minučių

Pyrago „Swan Fluff” pavadinimas siejamas su švelniu ir erdviu biskvitu, iš kurio gaminamas desertas

. Pyragas „Swan Fluff” paprastai susideda iš kelių sluoksnių biskvito, išmirkyto kreme, kurio pagrindą sudaro sutirštintas pienas arba grietinė. Torto viršus puošiamas plakta grietinėle ir uogomis. Dėl to jis ne tik skanus, bet ir gražus.

Dabar šį tortą sunku sutikti parduotuvės lentynose. Jis buvo aktualus SSRS laikais.

Tuo pat metu tortas „Gulbės pūkas” išlieka populiarus tarp saldumynų mėgėjų. Jį galima užsisakyti konditerijos parduotuvėse arba pasigaminti savarankiškai, vadovaujantis receptais iš interneto ar kulinarinių knygų.

Paruoškime tortą „Gulbės pūkas”

.

Vieno pyrago ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – 80 g;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • pieno – 40 ml;
  • augalinis aliejus – 40 ml;
  • miltai – 100 g;
  • kildinimo medžiaga – 1 šaukštelis.

Kremo ingredientai:

  • grietinė 20-25 % – 500 ml;
  • kondensuotas pienas – 300 ml;
  • grietinės tirštiklis – 24 g.

Torto paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską, vanilinį ir klasikinį cukrų, išplakite iki purumo. Į masę supilti pieną ir augalinį aliejų, išmaišyti

. Sudėti miltus ir kepimo miltelius ir persijoti į kiaušinių masę. Išminkykite tešlą iki tirštos, vientisos tešlos be gumuliukų

. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir supilkite tešlą ant paviršiaus. Išlyginkite tešlą ant paviršiaus ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10-15 min.

Panašiai užminkykite tešlą antrajam biskvitui ir iškepkite. Kremui grietinę su kondensuotu pienu ir tirštikliu išplakite mikseriu

. Kiekvieną biskvitą padalykite į dvi lygias dalis, kiekvieną plutą aptepkite kremu. Sudėkite tortą, aptepkite šonus ir viršų taip pat kremu.

Нежнее торта я не ела. «Лебединый пух» - вкусный торт за 30 минут
Nuotrauka: www.youtube.com

Torto viršų galite apibarstyti šokolado drožlėmis, kokoso drožlėmis ar kitais pabarstukais. Gausite švelnų saldų pyragą prie arbatos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *