Bulvių plokštainiai: paprasčiausias ir skaniausias receptas. Mano vyras kasdien prašo, kad juos pagamintume

Bulvės yra vienas populiariausių ir universaliausių maisto produktų pasaulyje. Iš jų gaminama daugybė patiekalų – nuo paprastų iki sudėtingų. Bulvėse gausu maistingųjų medžiagų. Bulvės

kilusios iš Pietų Amerikos, kur jas maždaug prieš 10 000 metų prijaukino indėnai. XVI a. bulves į Europą atvežė ispanų konkistadorai. Iš pradžių europiečiai į bulves žiūrėjo įtariai, tačiau ilgainiui jos tapo populiariu maisto produktu. Rusijoje bulvės atsirado XVII a. pabaigoje Petro I dėka.

Šiandien bulvės auginamos daugelyje pasaulio šalių ir yra vienas pagrindinių maisto produktų. Papasakosime paprastą bulvių virimo receptą.

Sudedamosios dalys: bulvės, bulvių sultinys, bulvių sultinys, bulvių sultinys, bulvių sultinys:

  • bulvės – 1 vnt;
  • druskos;
  • juodieji pipirai;
  • augalinis aliejus.

Bulvių paruošimas:

Bulves nulupkite, supjaustykite plonomis plokštelėmis, tada supjaustykite plonais šiaudeliais. Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos bulvių šiaudelius

. Sudėkite šiaudelius į krūvą, kad susidarytų plokštainis. Kepkite bulvių draniką iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę plutelę, nepamirškite pasūdyti ir pagardinti pipirais.

Картофельные лепёшки: самый простой и вкусный рецепт. Муж просит готовить их каждый день

Taip gausite greitą ir paprastą bulvių plokštainį iš minimalių produktų.

Картофельные лепёшки: самый простой и вкусный рецепт. Муж просит готовить их каждый день

Jį tinka naudoti su mėsa, žuvimi, daržovėmis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *